Telefón

+421 905 279 866

Email

zaneta.matusova@gmail.com

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00

03

PMU PERY

Tetovanie permanentného make-upu pier je čím ďalej viac žiadaná technika. Permanentným makeupom (ďalej len PMU) je možné pery do istej miery opticky zväčšiť, vykorigovať drobné nedostatky pier, ako sú nevýrazný pigment na perách, jazvyčky po herpesoch, úrazoch, alebo asymetrický tvar. Pery nadobudnú plnší, výraznejší a sviežejší vzhľad. Pery sú tvorené sliznicou, ktorá je citlivejšia na tetovanie, ako ostatná pokožka. Pri tetovaní používam viac druhov veľmi kvalitných lokálnych anestetík. Citlivosť a bolestivosť je veľmi individuálna. V praxi sa stretávam s klientkami ktoré počas procedúry nepociťujú absolútne žiadnu bolesť, u iných je bolesť minimálna alebo viac citeľná.

Pri tetovaní pier je potrebné počítať s korekciou, čiže opätovným pretetovaním pier po 5-6 týždňoch, pretože na perách sa tetuje viacmenej do sliznice a teda v nich zostáva aj menej natetovaného pigmentu, ale aj táto záležitosť je veľmi individuálna. Po natetovaní pigmentu do pier, vyzerajú pery veľmi výrazne, ale toho sa netreba báť, pretože po vyhojení a samovoľnom zošúpaní chrastičiek, ktoré vzniknú po tetovaní, budú pery o 2-4 odtiene svetlejšie.

Kontraindikácie:

  • tehotenstvo a dojčenie
  • lieky proti depresiám
  • alergie
  • diabetes
  • veľmi vysoký krvný tlak
  • psoriáza
  • srdcovo cievne problémy
  • botox
  • epilepsia
  • lieky proti zrážanlivosti krvi
  • Keloidné jazvy

Po ukončení laktácie nedoporučujeme tetovať ešte 2 mesiace, kým sa neustália hormóny.
Imunodeficientný stav, onko pacienti v liečbe (najskôr po 6 mesiacoch možné)
Srdcovo-cievne problémy po konzultácii s lekárom a následne s lekárskym potvrdením.
Po aplikácii kyseliny hyalurónovej do pier možné prvé sedenie po 4 týždňoch.
Akékoľvek zdravotné komplikácie, ochorenia treba prekonzultovať so svojim lekárom, nie pre každého je permanentný makeup bohužiaľ vhodný.
Menštruácia – možná väčšia citlivosť.

Pokyny pred tetovaním:

Pri tetovaní pier dochádza k mechanickému dráždeniu nervových zakončení a je možné, že sa vyhodí do 3 -5 dňa od tetovania herpes – opar. Vôbec nezáleží na tom, či ste ho niekedy mali, alebo nemali. Herpes je vírusové ochorenie a môže byť usadený vo vašich bunkách aj 30 rokov, kde čaká na vhodnú chvíľu, aby sa objavil. Pri herpese sa zvyčajne z pier denaturuje – vyplaví všetok natetovaný pigment. Pred samotným výkonom tetovania pier, sa zvyčajne doporučuje týždeň pred tetovaním užívať tablety Herpesin a zvýšiť dávkovanie vit. C na min. 1000 mg. I napriek užívaniu tabliet nie je možné zaručiť na 100%, že sa vám herpes nespraví. U každej zákazníčky je priebeh tetovania a hojenie veľmi individuálnou záležitosťou, pretože každý organizmus na to reaguje inak. Preto pri tetovaní permanentného make-upu zodpovedám za vzhľad, zvolenú farbu a 100%-tnú spokojnosť i výsledok tetovania pri odchode zo salónu. Nezodpovedám za zdravotný stav zákazníčky, priebeh hojenia po tetovaní a ukladania pigmentu do pokožky, pretože to nemôžem žiadnym spôsobom ovplyvniť.

Pokyny po procedúre:

Po aplikácii môžete pociťovať nepríjemný pocit zovretia pokožky a mierny opuch , ktorý do 1hod. mizne .  Počas tohto obdobia je veľmi dôležité dodržiavať odporúčania a pokyny , s ktorými Vás oboznámim po zákroku.
Po 5- 6 týždňoch je potrebné zákrok zopakovať tzv. KOREKCIA PIER .
Táto oprava – korekcia pomôže napraviť minulé nedostatky a lepšie konsoliduje výsledok.

V ponuke je niekoľko techník PMU pier:

PMU pier bez kontúry
PMU pier s kontúrou a plným tieňovaním pier
PMU pier Aquarelová technika
PMU Glamour technika – výrazné pery

Cena pier ( od 155 – 180 € ) sa odvíja v závislosti od výberu techniky.